Connect with us

Гербери

Бойко му забрани да го каже, но кметът на Стара Загора взе думата и навря Киро, Асен и Лена там, откъдето са дошли…

Published

on

ГЕРБ откри кампанията си в Стара Загора. На събитието пръв говори кметът на града Живко Тодоров, който разясни защо е паднала „сглобката“:

„Отиваме на избори, защото счупихме сглобката от завист. Не можахме да преодолеем чутовните успехи на правителството на „Промяната“, а именно:

–        Заводът за електромобили в Ловеч, който беше построен и бълва продукция за целия свят.

–        Самолетната линия София-Скопие, която извозва хиляди доволни пътници

–        Петте моста на Дунав, които остава само да открием.

„Корупцията спря и започнаха да строят по две магистрали. Но най-много ни заболя, че спряха контрабандата, няма пачки с пари, държавни чиновници със скъпи подаръци, а това което излиза по медиите е, за да се саботира съдебната реформа. Разбира се и раждаемостта се повиши. Скъпите лимузини бяха захвърлени, големите държавни мъже са на колелета или пеша. От последните седмици пък бе оптимизирана работата с Търговския регистър, за да се преодолее бюрокрацията се въведе фалшивия подпис. Разбира се хиляди доволни граждани земеделски производители и животновъди излизаха, за да покажат възторга си от политиките на кабинета. Не трябва да забравяме и миньорите и енергетиците, които излязоха да изразят задоволството си от политиките на кабинета Денков и Плана за възстановяване и устойчивост“.

„На практика въобще не е забавно, защото всичко което казах се пише върху България и гърба на нашия народ. Затова трябва да извоюваме не просто голяма победа, а голяма победа на 9-ти юни, за да можем да спрем безвремието, експериментите и шуробаджанащината. Защото България заслужава ясен път напред“, заяви още Тодоров и благодари на Бойко Борисов и депутатите от ГЕРБ-СДС, които са запазили работните места на хората от Стара Загора. Тодоров припомни, че решението в Народно събрание не беше подкрепено единствено от ПП-ДБ“, беше категоричен още Живко Тодоров.

Той покани на сцената всички канидадти за народни представители от региона.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени