Connect with us

Fake Harvard

Бареков: Знам коя мафия прати Асен Василев при Бойко, за да го прави заместник-министър! Киро висеше при мен за дребни афери

Published

on

В края на 2013 г. един познат, който се хвалеше пред приятелите си, че плаща по 300 бона рушвет в плик на Асен Василев всеки месец като служебен министър на енергетиката в кабинета на Росен Плевнелиев, тръгна да ми го предлага за експерт в партията, която създавах тогава.

Това признание направи във фейсбук бившият лидер на партия „България без цензура“ Николай Бареков. Ето какво споделя той:

Понеже колегите от Бивол вдигнаха много мизата с тия наздравици с Кирчо#Простото и аз да се включа в наддаването за взимането на умовете на всички наивници, които гласуваха за харвардските шарлатани и тези непретенциозни мозъци, които все още имат намерение да гласуват за тях.

В края на 2013 един познат, който се хвалеше пред приятелите си, че плаща по 300 бона рушвет в плик на Асен Василев всеки месец като служебен министър на енергетиката в кабинета на Роско Плевнелиев, тръгна да ми го предлага за експерт в партията, която създавах тогава. Отклоних предложението, защото проучванията ми сочеха, че става въпрос за класически измамник и рушветаджия.

Между другото, Асен Василев - Кокорчо е назначение на Бойко Борисов в служебния кабинет през 2013, за да брани неговите интереси в енергетиката и му е предложен именно от мафията в този сектор.

В ДАНС има сигнал за рушветите, които Василев е взимал, подаден от мен и поне до създаването на Сглобката по него се работеше сериозно… става въпрос и за пране на пари.

За Киро Петков мога да кажа, че опита поне на няколко пъти да се срещне с мен преди 10-12 години, но така и не намерих време да го приема, защото не си струва човек да си губи времето с подобни измамници.

Една бивша моя секретарка ми разказа, че е чакал с часове да влезе в един от офисите ми и едвам го отпратили. Идвал е да търси препитание и изява на екрана и в политиката евентуално. Кирчо беше безработен неудачник, който се прехранваше от дребни далаверки и посредничество между другите амбулантни търговци.

Жалко е, че Радев и колегите му от Сглобката качиха тези жалкари до върховете на държавата. Много лоша преценка на Румен Радев за хората и процесите. Много лоша.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени