Connect with us

Timeline

5 съвета, които смълчаха Кирил Петков: Издебни Пеевски и стреляй! Татко ти ще вземе медиите! Свържи се с Паскал и довършете всичко…

Published

on

Киро, нещо загубихте инициативата. Ето какво да направите в продължение на досегашните ви думи и дела, за да си я върнете:

1. Ленчето да вземе да впише в Търговския регистър – тя знае как! – прехвърляне на собствеността на всички медии, които публикуват за „Коралгейт“ към Татко Петко. За да овладеете напълно дискурса.

2. Ти си направи една тръбичка от пластмасова химикалка и сложи в джоба шепа ориз. Скрий се зад онзи фикус, който ползвате от ППДБ като укритие, за подслушване на Бойко. Оттам издебни Пеевски и го обстреляй с ориз.

3. Намери пудела и го насъскай да лае по Бойко. После му изскочи внезапно иззад фикуса и му кажи, че няма да му проговориш, докато не позволи на Ники пак да пътува.

4. Кажи на Пияната тояга да си порка кротко и да не бие журналисти по време на кампанията. Има време и за бой, но не сега.

5. Свържи се с Паскал, кажи му да не се притеснява и му обещай, че всичко ще се върне по старому като си сложите ваш главен прокурор, ваши шефове на служби и на МВР. Увери го, че ще довършите реформите.

Така се прави, Найо!

От Фейсбук профила на Борислав Цеков

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени