Connect with us

Гербери

Сензационен Бойко Борисов: Пратиха ми Алексей Петров да е гарант на Сглобката

Published

on

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти и граждани в столичния район „Оборище“. Заедно с него е и бившият кмет на София Йорданка Фандъкова и Даниела Райчева.

На събитието Борисов разкри, че вече е определен предизборния слоган на партията за изборите –  „За нашите партньори от ЕНП той е: „Сигурна Европа“, за нас: „Стабилна България – силна Европа“, подчерта Борисов и се пошегува: „Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата“.

„България е изключително важна за ЕНП, за най-голяма радост тази година и двете неща, на които ЕНП дава като приоритети, са сигурност, земеделие, което и за българите е важно“, добави той и подчерта, че партията ще се събере на 1 юни в Пловдив. 

Той обърна внимание на ремонтите в столицата: „Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за „Овча купел“. След ремонтираното, веднага взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен път около София, и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат“, изтъкна той.

„Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш надеждите на хората. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.     

„С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор. Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров. Той беше гарант пред мен от тяхна страна“, добави лидерът на ГЕРБ

„Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но сега опрката им е, че Пеевски командва ГЕРБ.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени