Connect with us

Timeline

Атанас Русев се закани да съди Кирил Петков: Ало кикиту, докога ще продължаваш да лъжеш и да мажеш?

Published

on

„Ало кикиту, тези изтъркани опорки дето ги спускаш, за да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката, не вървят“. Това отговаря в профила си във Фейсбук Атанас Русев, който обвини Кирил Петков и Лена Бориславова във фалшифициране на документи, а Петков му върна набеждаване, че служи на Пашата.

„Опитите ти да лъжеш и да клеветиш, че нашата реакция от Корал за твойте беззакония има нещо общо с „Пашата“, ми дават основания да ти заведа едно чудесно дело за клевета. Ние реагираме по закон, защото всяко бездействия от страна на сдружението и лично от моя страна би означавало съучастие към това престъпление, което не може да допуснем. Потърпевши са не само Корал, но и цялото общество, което ти имаш претенции да управляваш“, пише Русев.

„Докога ще продължаваш така да лъжеш и да мажеш? Такива хора като теб трябва да бъдат не само извън политиката, но и извън обществения живот. Ти излъга и предаде надеждите на цял един народ. Знаеш каква е съдбата на предателите по справедливост“, завърша поста си Русев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени