Connect with us

Нюзрум

Калин Стоянов с ново 20: В момента се търсят лъжесвидетели по отношение на мен

Published

on

Съобщих, че в дома на Бойко Рашков са провеждани срещи в тесен кръг  от хора, по време на които са поставяни задачи кой, какво трябва да свърши, за да бъда дискредитиран и да отпадна от ротацията като вътрешен министър. След което са се раздавали постове. Това заяви министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в отговор на журналистически въпроси, предаде Епицентър бг.

Той заяви, че има информация, че в момента група от хора търсят лъжесвидетели по отношение на него, които да внушават неистини.

Стоянов посочи, че е доволен, че не се е подал на натиска Тенчо Тенев да бъде назначен като зам.-министър във МВР или като негов съветник.

Министърът на вътрешните работи опроверга твърденията, че се е срещал със Стефан и Мартин Димитрови. Той поясни, че ги е виждал в МВР.

Стоянов отново каза, че не е знаел, че Живко Коцев присъства на срещите с Димитрови.

„Към днешна дата МВР вече стартира организацията за провеждането на изборите. Имаме готовност за изпълняване на ангажиментите. Уверен съм, че ще се справим. За момента няма сигнали за закупуване на гласове, но те започват когато стартира кампанията”, обясни Стоянов.

Министърът каза, че не обмисля вариант за нов главен секретар на МВР. Той поясни, че тази длъжност ще изпълнява зам.-главения секретар и не обмисля вариант за друг.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени