Connect with us

Timeline

Контрера посочи с пръст мафията: Защо Петков, Василев и ген. Атанасов още не са разпитани?

Published

on

„С аферата „Живко Коцев“ Промяната стана мафията. Защо Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани?“ Тази остра позиция във връзка с горещите скандали в „Митници“ и на върха на МВР и повдигнатите обвинения на висши чиновници в държавата изразява зам.-председателят на ВМРО Карлос Контрера. Той написа позиция в своята страница във Фейсбук и задава резонни въпроси защо „главата на хидрата“ – Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани по аферата с нелегалните канали, трафик и ОПГ, тъй като и Банкова, и Коцев са техни креатури и назначения.

„Аферата „Живко Коцев“ разкрива механизмите за управление на Промяната. Случаят е показателен как ПП-ДБ разбират и практикуват управленските механизми. Накратко – престъпно!“, описва ситуацията Контрера.

Според него така „прогресивните, модерните, умно-красивите“ осмислят властта, така я упражняват – в разрез със закона.

„Какво се оказва – всичко от записа се потвърждава. Брутално, безогледно ползване на властта, институциите за користни цели – в случая организирана схема за контрабанда, корупция, длъжностни престъпления. Учудващо е, че обществото приема някак случващото се едва ли не с примирение.“, продължава още зам.-председателят на ВМРО.

„Имаме афера, в която самият главен секретар е привлечен като обвиняем за престъпления в условията на организирана престъпна група! Престъпна група! И то по времето и с участието на хора, които морализаторстват и до днес, представят се за новото в политиката, за борци с корупцията, за честни и почтени. Скандално!“

Контера задава и резонните въпроси защо все още Асен Василев и Кирил Петков не са разпитани – главата на хидрата. Защо генерал Атанасов, който е лансирал Коцев в МВР, също не е разпитан?

„Прокуратурата сякаш гледа да мине по перваза, за да не се стигне до истинска операция „Чисти ръце“, която да стигне буквално до върховете на държавата. Очевидно има натиск и страх да се разрови до край.“, категоричен е още войводата.

„Промяната се оказа инструмент на мафията. Да не кажа самата мафия. И в челните редици – главния секретар на МВР! Какъв Шенген, бе, ненормалници! Нас във фоайето няма да ни търпят с такъв пробив в службите. Страшно безобразие, епично безобразие! Някой задава ли си въпроса, че този същият Коцев е имал пълен, неограничен, абсолютен достъп до оперативна информация, данни, разработки, специални разузнавателни средства? Защо никой не рови и разследва в тази посока – какви други ги е дробил Коцев начело на МВР?! Щом е обвиняем за ОПГ с контрабанден канал, представяте ли си какво друго е вършил с цялата информация и власт!“, гневи се в позицията Контрера.

„Прокуратурата, МВР, ДАНС дължат отговори, за да се очистим най-накрая от подобни клоуни във властта, от техните ментори и кукловоди! Народът чака справедливост и възмездие!“, категоричен е зам.-председателят на ВМРО.

Прилагаме и пълния текст на позицията на Карлос Контрера:

Аферата „Живко Коцев“ разкрива механизмите за управление на Промяната. Случаят е показателен как ПП-ДБ разбират и практикуват управленските механизми. Накратко – престъпно!

Така прогресивните, модерните, умно-красивите осмислят властта, така я упражняват – в разрез със закона. Какво се оказва – всичко от записа се потвърждава. Брутално, безогледно ползване на властта, институциите за користни цели – в случая организирана схема за контрабанда, корупция, длъжностни престъпления. Учудващо е, че обществото приема някак случващото се едва ли не с примирение.

Имаме афера, в която самият главен секретар е привлечен като обвиняем за престъпления в условията на организирана престъпна група! Престъпна група! И то по времето и с участието на хора, които морализаторстват и до днес, представят се за новото в политиката, за борци с корупцията, за честни и почтени. Скандално!

Все още Асен Василев и Кирил Петков не са разпитани – главата на хидрата. Защо? А генерал Атанасов, който е лансирал Коцев в МВР? Прокуратурата сякаш гледа да мине по перваза, за да не се стигне до истинска операция „Чисти ръце“, която да стигне буквално до върховете на държавата. Очевидно има натиск и страх да се разрови до край.

Имаме директор на Митниците пряко обвинен за контрабандни канали. Лансиран и назначен от Асен Василев, който още не е разпитан…

Промяната се оказа инструмент на мафията. Да не кажа самата мафия. И в челните редици – главния секретар на МВР! Какъв Шенген, бе, ненормалници! Нас във фоайето няма да ни търпят с такъв пробив в службите. Страшно безобразие, епично безобразие! Някой задава ли си въпроса, че този същият Коцев е имал пълен, неограничен, абсолютен достъп до оперативна информация, данни, разработки, специални разузнавателни средства? Защо никой не рови и разследва в тази посока – какви други ги е дробил Коцев начело на МВР?! Щом е обвиняем за ОПГ с контрабанден канал, представяте ли си какво друго е вършил с цялата информация и власт!

Коцев до някъде е и жертва. Интересно е с какво е държан в зависимост. С какви компромати, включително от личния му живот и някои особености, да кажем пикантни? Нима ДАНС не знаят и нямат информация? Някой е държал с данни Коцев и по този начин е бил послушен главен секретар. Защо мисля така – защото при обемите информация, до които е имал достъп, почти безграничната и безконтролна власт над оперативните разработки същият почти плачейки е отишъл да се моли за защита в КПКОНПИ и Прокуратурата. Това прави слаб, зависим човек, а не човек с власт. Т.е. има и други неща, от които главният секретар Коцев е умирал от страх.

Прокуратурата, МВР, ДАНС дължат отговори, за да се очистим най-накрая от подобни клоуни във властта, от техните ментори и кукловоди!

Народът чака справедливост и възмездие!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени