Connect with us

Нюзрум

Трус във „Възраждане“! Лидер обяви, че напуска партията заради натиск

Published

on

Председателят на структурата на партия „Възраждане“ в Пазарджик и общински съветник Десислава Георгиева обяви, че напуска партията.

Като причина за решението си тя посочи натиск от страна народния представител от партията Стоян Таслаков, който разпореждал как да гласува в Общинския съвет. .

„Бях предадена от лидера на ПП „Възраждане“ – Костадин Костадинов и от неговия наместник Стоян Таслаков“, заяви Георгиева. Тя твърди, че Костадинов и Таслаков са сключвали „безпрецедентни споразумения без знанието на структурата“. „Аз бях уведомявана впоследствие за начина, по който трябва да гласувам, против моята воля и против волята на нашите гласоподаватели“, каза още Десислава Георгиева. Тя посочи като примери за натиск гласуването на предложението за отстраняване на председателя на общинския съвет и за включването ѝ в представителна група на съветници.

Секретарят на организацията Екатерина Коцева също я напуска. 

„Нито една от нас двете не се е продала, както очакваме да чуем по отношение на нас, след като това заявление излезе в общественото пространство. По думите ѝ в управлението на областните и общинските структури се „получава един феодализъм, който говори за двойни принципи, които нямат място в една чиста кауза“.

bnr.bg

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени