Connect with us

Timeline

Андролова: На тези изобщо не трябва да им се позволява да коментират службите, камо ли да реализират промени

Published

on

Цветлин Йовчев с много добро участие по bTV! Реформата в службите ще се окаже смяна с живкокоцевци, казва Цветлин! Е то точно това пепейството нарича реформа в службите. Затова на тези изобщо не трябва да им се позволява да коментират службите, камо ли да реализират промени по техен образ и подобие. Гледайте сектора с газа и мислете за службите. Идеята с газа беше уж за диверсификация, а се оказа създаване и помпене на газова олигархия.

Гледайте фактите около бюджета и мислете за службите. Бюджетът решава политики, а не източва докрай енергийни дружества. Гледайте промените в Конституцията и мислете за службите. Невежо променяха каквото им хрумне, а сега пищят срещу собствените си промени, не им било добре на душите, кабинетът бил на ГЕРБ. Същото ще е и със службите, живкокоцевци ще реформират и службите според настроенията на кирчовците и атанасовците. Обичам да слушам от телевизора какво е разбрал Венко Сабрутев от политическите събития.

Ето сега, Сабрутев разяснява по bTV как всичко, което се случва е гледан филм. И единственото, което трябва да се направи в България, са реформи в службите. Не знам кой им е казал на пепетата, че всеки, който си поръчва пици с кристали и търси в гугъл престъпници за прокуратурата, може да говори за служби, да дава акъли как да се реформират и пр.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени