Connect with us

Гербери

Борисов взриви НС с думи за Асен, Коцев и Ананиев: Винаги.. рано или късно истината излиза наяве

Published

on

„Не мога да коментирам нещо, което е на белгийската прокуратура. сигурно са работили нещо – не знам.

Хубаво е винаги да се изчаква, да се разбере за какво става въпрос и тогава да се реагира“ – така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в кулоарите на Народното събрание (НС) акциите от вчерашния ден, които се проведоха в офиси на фирми на депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

„Ние от ГЕРБ не замерваме никого, а всеки ден ни се дават поводи за това“, допълни Борисов.

„Много неправомерно и неправилно са похарчени много пари, неотчитайки доклада на МВФ, на призивите на некоалицията да се харчи разумно… чакаме да ни каже новият финансов министър“, посочи той по адрес на работата на бившия финансов министър Асен Василев.

„Приходната агенция остана да работи, за да няма оправдание, че някой им пречи“, отсече Борисов.

„Винаги.. рано или късно истината излиза наяве. Някой път с прискърбие установяваме какво е правено и как се е правило, но с години се забави развитието на България“, заяви той и заговори за предстоящите избори:.

Твърд привърженик съм на машинното гласуване. Ще направя всичко възможно машините да останат„.

„Имаме да свършим доста неща в сфери като армията, енергетиката. Много хора напускат армията, за да отидат в МВР. Когато се работи на парче и не се гледа цялостно финансовата рамка, се получава така“, отсече Борисов.

„Един месец парламентът ще излезе в предизборна кампания, има две седмици да се работи.

Не познавам кой е бил досега главния секретар на МВР, нямам спомен да сме работили през годините и да го познавам. Той е по предложение на министър-председател и министрите, подкрепено и от президента“, обясни той.

Подкрепях Живко Коцев заради ген. Атанас Атанасов – той помоли. Вече ще се пазя да кажа и подкрепям“, заяви още Борисов.

„Нали спасиха уж София от нас, а сега затънаха в боклук. Софиянци избраха Терзиев и затънаха в боклук“, възмути се лидерът на ГЕРБ на скандалите с отпадъците, които се вихрят в Столичната община.

Освен това Борисов заяви, че от партията му не се умували за ново име за овакантения пост на омбудсман, след като вчера Диана Ковачева подаде оставка.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени