Connect with us

Timeline

Главчев влезе в ролята на премиер, ето как трогна с думи в ранни зори

Published

on

„Поздравявам най-сърдечно, по случай празника Рамазан Байрам всички мюсюлмани, като им пожелавам здраве, щастие и благоденствие!“ – това написа служебният премиер Димитър Главчев в личния си фейсбук профил по повод днешния празник.

„Байрамът сплотява хората независимо от различията по религиозен или етнически принцип. Времето, в което живеем, изисква да бъдем по-сплотени и по-щедри, да се отзоваваме на повика на всеки, който има нужда от помощ и да бъдем съпричастни към проблемите на всеки.

Уважението към по-възрастните и най-вече уважението към родителите е най-важното духовно дело, което никой не бива да забравя. В тези дни молитвата към Всевишния за страдащите по света и за запазване на родината ни от бедствия е задължение на всеки. Това е най-малкото, което всеки може и е длъжен да направи.

Байрам е време за равносметка. Затова нека всеки от нас се опита да погледне себе си и да види какво е постигнал и какво е пропуснал! Нека се поздравим, да зарадваме хората около нас и да се усмихнем! Това ще ни направи по-силни и по-щастливи.

Да ви е честит Рамазан Байрам!“, заяви Главчев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени