Connect with us

Timeline

Мрежата ври: Нищожествата Денков и Петков, от страх той да не разплете цялата престъпна мрежа, му обещаха политически чадър

Published

on

Нека уточним още веднъж, че от престъпната група обвинението избира един престъпник. Повтарям – престъпник. И го прави защитен свидетел срещу имунитет. За да разкрие цялата престъпна дейност. Това написа в социалните мрежи бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

Това е сделка. Ако този престъпник се отметне от сделката, отношението към него е двойно по-агресивно. Защото и в ареста има различни условия.

Това е „услугата“, която направиха правните нищожества Кирил Петков и Денков, когато накараха защитен свидетел да се отметне от показанията си и от сделката. От страх той да не разплете цялата престъпна мрежа, те му обещаха политически чадър.

А сега даже и фиктивен болничен. Сигурно си мислят, че така няма да бъде уволнен. Нищо, може да се лекува и в МВР болница. Да не говорим за главоболията на лекаря, подписал болничния лист.

И сега този свидетел няма друг изход. Освен да разкрие всичко за всички мошеници. Които ни управляваха последните месеци.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени