Connect with us

Fake Harvard

Киро и компания подканват държавни служители да участват в протеста на „Боец“ срещу Калин Стоянов 

Published

on

„Продължаваме промяната“ праща мейли до държавната администрация с призив за протест. В него те искат държавни служители да вземат участие в протест срещу Калин Стоянов и МВР.

Интересно е, че протестът е организиран от „Боец“. ПП пък търсят подкрепа и масовка, не от своите членове и привърженици, а от държавни служители, които те подмениха през последните три години, пише „Трибюн“. Самата организация „Боец“ се занимава основно с протести срещу прокуратурата и често наброяват не повече от 10 души.

В мейла си от ПП пишат, че протестът трябва да е против вътрешния министър Калин Стоянов, защото според тях той имал участие в кражба на гласове и се съмняват в честността на вота, без да има каквито и да било доказателства за техните твърдения.

„На пътя на честните и независими избори стои една фигура – тази на Калин Стоянов“, пишат от ПП в мейла си. Те обвиняват вътрешния министър за отговорен за полицейско насилие и безредици пред Националния стадион. Припомняме, че за протеста срещу БФС беше отговорен главният секретар на МВР Живко Коцев, кадър на ПП-ДБ и разрешен отново от кмета им Васил Терзиев. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени