Connect with us

Timeline

Цеков за новия талант на Лена: На Киро, като му гледаш физиономията, как ти се струва, корумпиран ли е или не?

Published

on

За главсека на МВР разбрахме от Ленчето, че не е престъпник, защото така му личало по физиономията. На Киро, като му гледаш физиономията, как ти се струва, Ленче, корумпиран ли е, или не е корумпиран?

***

Освен по Google, Ленчето вече определя кой е „престъпник“ и кой не, по антропологията, физиономиката и изражението на лицето. На лицето му било изписано на главсека на МВР Коцев, че не бил престъпник, твърди Ленчето, която се явява и притежателка на юридическа диплома и в този смисъл е пример за функционалната неграмотност, която се бълва от съвременното образование.

Припомням на нея и на тези, които приемат безкритично подобно токсично партийно бръщолевене, че теориите на Чезаре Ломброзо са отдавна отречени от цивилизованите общества, като човеконенавистни и расистки. Евгениката също. Лисенковщината също. Последните две псевдонаучни „теории“ споменавам тук, без да имат пряка връзка с Ломрозо и Ленчето, защото са все в същия токсичен ареал и нищо чудно някой харвардски неграмотник от „Промяната“ да ги вземе на въоръжение.

От Фейсбук профила на Борислав Цеков, юрист

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени