Connect with us

Нюзрум

Неочаквано: Един от новите министри се оказа баща на риалити звезда

Published

on

Бащата на риалити звездата и сериен сваляч Мартин Николов, известен повече като Елвиса – Петко Николов, ще става министър на икономиката и индустрията. Той беше номиниран в проекта за служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев, пише Блиц.

Елвиса, който е бизнесмен, стана известен и с факта, че достигна до финала в последния сезон на хитовото риалити „Игри на волята“.

Амбициозният младеж обаче твърди, че това не му е достатъчно и иска нова доза адреналин. Ето му сега – син на министър.

„Според нея съм бил параноиден шизофреник, алкохолик, педофил и комарджия, който може да проиграе всичко, което има!“, каза Елвиса.

Бащата Петко Николов, започва кариерата си като адвокат, после е бил шеф на Комисията за защита на конкуренцията, на Патентното ведомство, на Агенцията по приватизация, на Национална компания „Индустриални зони“.

67-годишният ботевградчанин е магистър по „Право“ от Софийския университет, специализирал е валутен, митнически и данъчен контрол, както и наказателноправни науки. Магистър е по финанси от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и доктор по икономика и управление – интелектуална собственост в УНСС.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени