Connect with us

Timeline

Делян Добрев уличи „Промяната“ в поредна лъжа: Не се шегувам въпреки, че е 1-ви април

Published

on

„Следя дистанционно хвалбите на „промяната“ от последните дни и не мога да се нарадвам… Всичко е цъфнало и вързало! Най-много се впечатлих от това как за пръв път, благодарение на „Продължаваме промяната“ се обърнал тренда и раждаемостта скочила! Представяте ли си?! Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Отворих статистиката и какво да видя?! Новородените през 2023 година са по-малко от която и да е година преди това в най-новата история на България. Отрицателен рекорд! За пръв път новородените падат под 50 000 (точно 49 610 през 2023), пише още депутатът от ГЕРБ.

„После се сещам, че Лена роди през 2023 и това събитие може да се е сторило толкова положително на Кирил Петков, че да му се е объркала вътрешната статистика. Разбирам го Кирил и не го виня, ама толкова ли няма един човек в тая „промяна“, който да се интересува от истината?! Да ме прощават, ама всичките са в матрицата. И искат и ние да влезем в нея, пише още Добрев.

P. S. S. Не се шегувам въпреки, че е първи април. Единственият майтап е алчността ви за власт и некомпетентността ви… Дано тази лоша шега свърши по-бързо“, завършва депутатът от ГЕРБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени