Connect with us

Парламент

Гръм от парламента! „Възраждане“: Стефан Янев е новия Кирил Петков! Поредният проект на Херо Мустафа

Published

on

Стефан Янев е новият Кирил Петков. Няма как изкуствено създадени проекти от фондация „Америка за България“ в лицето на посланик Херо Мустафа да са заплаха за Възраждане. Това коментира за БЛИЦ заместник-председателят на парламента Цончо Ганев.

„Видяхте нещото създадено за няколко месеца около Кирил Петков, то не е и партия. Как бързо девалвира пред кризата. По същите стъпки върви и Стефан Янев, но няма как да вземе от симпатизантите на Възраждане, защото ние не сме убедени евроатлантици“, категоричен е защитникът на националния интерес и заместник- председател на парламента.

Неговата прогноза е, че проектът на Стефан Янев ще отцепи от привържениците на Продължаваме промяната, чийто мандатоносители в парламента са двете малки партии „Волт“ на Настимир Ананиев и „Средна европейска класа“ на Константин Бачийски.

Ще има отлив и от Демократична България, чийто симпатизанти са срещу Кремъл и логично ще подкрепят натовския генерал Стефан Янев в новия му политически път, смята Цончо Ганев.

Националистът припомни за битките, който партия Възраждане води със Стефан Янев като министър- председател на службните кабинети, който управляват страната шест месеца. Това е въвеждането на зеления сертификат и принудителна ваксинация, за да може хората да отидат на работа, припомня дясната ръка на Костадин Костадинов.

Възраждане влиза в друга национална кауза и тя е да не позволява България да участва във войната, която се води на 300 километра от нашата граница.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени