Connect with us

Fake Harvard

Наш финансист сензационно: През скока на тока, Кирил Петков направи 30-ина души суперр милионери! И сега те го командват

Published

on

Държавата трябва да е над всичко, категоричен е финансовият експерт Кольо Парамов.

Бившият кандидат за вицепрезидент направи на нищо пасмината на Кирил Петков!

„Абсурдно е да договориш ток на 90 лева, да започнеш да продаваш и изнасяш ток за 600-800 лева. Да направиш 30 човека супер милионери и в същото време да вкараш страната в един позорен инфлационен модел, в който хората да се чудят да свържат двата края. При някои стоки инфлацията е 40%. Тя не може да бъде компенсирана по никакъв начин. Държавата трябваше да изнесе този ток, да получи 3,5 млрд. лева, да направи национален енергиен фонд и да въведе един компенсационен механизъм. Ние произвеждаме достатъчно ток и може да си позволим този вариант“, обясни Парамов, намеквайки за финансови афери на властта за милиарди.

„На база на липса на контрол от кабинета, се навъдиха много измислени милионери, които в момента влияят върху икономическата система по много грозен план. Управлението на държавата е тотално зависимо от тези милионери, които имат много пари и възможности и тласкат държавата към проблемни условия. И това трябва да се промени. Предлагам на президента също да осмисли варианта по отношение на това правителство. Този министър -председател не е характерния такъв за България. Той живее в една илюзия. Не може в единия понеделник да заявиш, че трябва да направиш сериозни ограничения на Руската държава, а на следващия понеделник да кажеш точно обратното“, добави Парамов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени