Connect with us

Timeline

Нинова пред нервен срив: БСП изчезна ли? Загина ли?

Published

on

„Изборът какви хора ще управляват общините ни продължава в неделя. Подкрепете нашите кандидати – те са умни, подготвени, организирани, дисциплинирани и грижовни“, призовава лидерът на БСП Корнелия Нинова във видео, качено в официалната ѝ страница във „Facebook“.

„Преди тези избори имаше мрачни прогнози как БСП изчезва, БСП загива, резултатите разбира на пух и прах тези прогнози. Стартирахме от пета политическа сила, а днес сме втора по брой избрани кметове на първи тур – 44, и отиваме на 45 балотажа, поне половината от които мисля, че ще спечелим. Днес сме трета политическа сила по брой избрани общински съветници и сме една от двете, които единствено повишават резултатите си на тези избори – ние – с 50 хил. гласа“, отбеляза Нинова.

Тя отбелязва, че всичко това се дължи на избирателите и на кандидатите на БСП.

Нинова призова избирателите да гласуват без да се страхуват.

„Не продавайте гласа си. 100 лв. няма да решат проблемите ви, ще ги решаваме заедно в следващите години, защото имаме много работа. Трябва да продължим разграждането на феодалните общини, на зависимостите, на кражбите и на лошото управление“, добави соцлидерката.

Нинова е категорична, че БСП е единствената алтернатива, която през тези години не е влязла в зависимости, не участва в сглобки и в сговори зад завесите.

„Благодаря, че оценихте това на първия тур на местните избори. Вярвам, че ще го направите и в неделя“, подчертава лидерът на БСП.

Нинова пожелава успех на кандидатите на БСП, които ще се явят на втори на местните избори.

Най-четени