Connect with us

Олигархия

Прокуратурата: Главният свидетел срещу Бобокови е убит! Има ли нещо общо мъжа на Мата Хари от спалнята на Бойко?

Published

on

Прокуратурата разследва убийство на 49-годишен мъж в Софийска област. От държавното обвинение официално информират, че инцидентът е станал на 27 февруари сутринта на циментова площадка в завод в град Долна баня, където е причинена смъртта на мъж, на 49 години.

Разследването ще бъде възложено на екип от следователи от Националната следствена служба.

Досъдебното производство е започнато с първото действие по разследването – оглед на местопроизшествие.

Според първоначалните данни от извършената аутопсия смъртта на В.Б. е настъпила в резултат на тежка съчетана травма на главата и тялото. Става дума за Васил Богданов, който е ключов свидетел по делото срещу Атанас и Пламен Бобокови, обясниха от държавното обвинение. 

Назначена е съдебно-медицинска експертиза, допълнителен оглед на местопроизшествие и експертизи на веществени доказателства.

Извършват се разпити на свидетели. От показанията на разпитаните до момента не са събрани данни, сочещи за наличие на евентуална заплаха за живота и здравето на почналия приживе, както и такива, че той е имал подобни притеснения.

Припомняме, че съпругата на Пламен Бобоков – Христина, пък е сочена от много медии като евентуалната Мата Хари от спалнята на Бойко Борисов.

Най-четени