Connect with us

Парламент

По-долно нещо в българския парламент не е правено! Кирил Петков изрови кокалите на Боян Петров, за да се хвали с тях, нещастника!

Published

on

Кирил Петков е изключително горд с евакуирането на 190 българи от Киев в последния момент. Това стана ясно от изказването му от трибуната на Народното събрание по време на дебатите за смяна на военния министър.

Премиерът обяви, че са „изнесли“ 190 човека и това е успех, защото преди години държавата отказала да плати за 7 минути полет за издирването на Боян Петров. Бившият министър на външните работи Екатерина Захариева  видимо се разстрои от твърдението и заяви, че държавата е била решена на плати всичко необходимо.

„Аз мълчах много време, партньорката на г-н Петров също. С години. Наистина нямам думи. Много пъти се чувах с вас тогава. Всички знаем какво се случи, жена му знае. Дипломатите в министерството знаят. Хубаво е, че сте си го сложили в CV-то. Но лъжи и манипулации от тази трибуна не съм очаквала. Да говорите, че вие сте организирали всичко, просто не е вярно“, възмути се Захариева.

Радослава Ненова отдавна уличи в лъжа Кирил Петков, който се кичи с лаври за спасителната операция по спасяване на загиналия алпинист. Според версията на Кирил Петков той носи всички заслуги за издирването на Петров в Хималаите.

Ето какво написа дословно тя преди месеци:

„Здравейте, единствен проблем е, че не са организирали и платили тези хора, най-малкото защото беше силно политическа акция, а те не са имали властта да направят нещо и не е редно и честно спрямо истинските хора които свършиха тази не лека задача да се толерират лъжи. Няма как да съм в грешка тъй като сметката за спасителната акция платих аз. Има си документи за всичко съответно няма нужда да е моята дума с/у на някой честен думата“, написа съпругата на покойния Боян Петров. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени