Connect with us

Импийчмънт

Няма да повярвате на какво прилича синът на Румен Радев – татуира се, похвана собствен бизнес

Published

on

Президентският син Георги Радев е основал собствен бизнес на 9 май тази година, пише „Ретро“. Наследникът на Румен Радев е регистрирал фирма на свое име, която носи името „ИТА 999“ ЕООД. Дружеството е създадено в София, където ще развива и дейността си.

Георги Радев е с нова визия, вече има и татуировки 

Според документацията от учредяването на първия бизнес на 20-годишния Георги на този етап той няма съдружници в него. Фирмата му се занимава с търговия, но не е упоменато в конкретика с каква. В графата, където трябва да бъде описан предметът на дейност на дружеството, пише: търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност (вкл. внос и износ), складова дейност, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, търговско представителство и посредничество, агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, инвестиционна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.Капиталът, с който Георги е учредил фирмата, е символичен и възлиза на едва 100 лева. Бизнесът му функционира от едва два месеца и все още няма информация за печалбите му.

От година насам Георги е свел до минимум публичните си появи и е неактивен в социалните мрежи. 20-годишният младеж затри всичките си следи в интернет и изпадна в абсолютна нелегалност веднага след като завърши XII клас през май 2022 г. Той бе абитуриент в столичното 138 СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски“, където се дипломира заедно с испанската паралелка с отличие. След завършването му се появиха слухове, че е продължил обучението си в университет в чужбина, но баща му ги разсея, като сподели пред медиите, че и двете му деца са избрали да останат да учат в България. Докато за по-голямата сестра на Георги – Дарина, се знае, че е студентка в НАТФИЗ и наесен ще бъде четвърти курс, не е ясно в кой университет и каква специалност е записал синът на държавния глава.

Докато бе гимназист, Георги имаше успешна спортна кариера и бе сред младите футболни надежди. В XII клас обаче се раздели с футбола, след като игра един сезон в младежкия отбор на ЦСКА. Представянето му там не бе особено добро и записа само един мач като титуляр, преди да се откаже. В последните месеци Георги, който в ученическите си години се забърка в няколко скандала, се е сдобил с имидж на „лошо момче“ и е направил първата си татуировка. Тя се намира под врата му и представлява надпис на чужд език. Кака му Дарина го изпревари и вече има цели две перманентни рисунки по тялото.

Младият бизнесмен Георги още в училище бе обект на внимание от страна на нежния пол, но не афишира личния си живот и досега не се е показвал с приятелка до себе си. Кандидатки за сърцето му със сигурност има, а бонус за това е и лъскавото черно ауди, с което младежът се подвизава по столичните улици. То му бе подарък от родителите му за завършването му през 2022 г.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени