Connect with us

Timeline

Резил! Кака Лена неохотно призна за инструкциите от чуждите посолства

Published

on

Лена Бориславова обеща, че в състава на правителството няма да има агенти на Държавна сигурност или такива на вражеска държава. В свой пост във фейсбук тя обясни, че националната сигурност е българска отговорност и е важна част от суверенитета.

Към своя коментар Бориславова е пуснала и снимка от днешната пресконференция на която са Радостин Василев и Николай Радулов. Към образа на Радулов е написана и биографията като агент на Държавна сигурност.

„Не сме съгласували с никое посолство предложения за нито една от службите до този момент, но при крайните назначения и като част от законовите процедури се информират партньорските служби в рамките на задълженията ни като членове на европейския съюз и НАТО (и за да могат да имат достъп до информация)“, пише още Бориславова.

По думите я от ПП няма да допуснат никой да повляе на силното им желание за реформа на службите, както и за съставяне на редовно правителство, което да освободи ръководството на българските служби от дългогодишни зависимости.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени