Connect with us

Fake Harvard

Нелепо! Христо Иванов се оправда: Не съм врачка

Published

on

Този модел е моделът на ЕП. Обсъждали сме европейската практика. Това заяви Христо Иванов минути след края на пресконференцията на Радостин Василев. 

„Става дума за форума на ПП. Аз не принадлежа към тази партия и коментирам позицията. Обсъждали сме модела на ЕП по начина, по който се гледа искането на имунитети. Няма такива искания за момента“, оправда се той по повод думите на Асен Василев, че именно той е измислил механизъм за искането на имунитети. 

„Обсъждали сме го с оглед на ситуацията, в която главният прокурор ни нарече боклуци, защото парламентът иска да ограничи правомощията му. Единствено сме обсъждали възможността много внимателно всичко да бъде преценявано“, допълни той.  

„Аз не съм водил разговори за службите. Очевидно целта е България да бъде хвърлена отново в избори. Моят призив е да не се поддаваме на този шантаж. Имаме нужда от правителство. Това решение се взима трудно на всички нива и органи. Става въпрос за сложни обсъждания. Всички хора разбрахме, че България има нужда от правителство“, каза Иванов.  

На въпрос дали ще има такова, той отсече: „Не съм врачка.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени