Connect with us

Гербери

ГРЪМ от Борисов: Благодаря на хората за съпричастността!

Published

on

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е бил разпитан като свидетел в Софийска градска прокуратура по делото за къщата в Барселона.

Това каза адвокатът му Менко Менков след края на разпита. Той и Борисов се отправиха към Съдебната палата, където предстои друг разпит за лидера на ГЕРБ.

„Адвокатът каза да не коментирам. Благодаря на хората за съпричастността“, каза Борисов на излизане от СГП.

Над 200 симпатизанти на ГЕРБ се бяха събрали пред прокуратурата на ул. „Черковна“, за да подкрепят лидера на партията. Към тях се присъединиха и депутати от партията, които си тръгнаха от парламента по-рано през деня. 

Там бяха депутатите от партията Десислава Атанасова, Деница Сачева, Костадин Ангелов, Лъчезар Иванов, Тома Биков, Румен Дилов и Николай Нанков, както и шефът на Народното събрание Росен Желязков.

„Отивайте в парламента да вършите работа“, нареди той на депутатите от ГЕРБ, които го чакаха пред прокуратурата. След това се качи в черна „Тойота“, докато симпатизантите скандираха името му.

„Барселонагейт“ бе изрично споменат от главния прокурор Иван Гешев преди 2 седмици, когато той отказа да подаде оставка. Тогава Гешев обяви, че наблюдаващият прокурор е бил притискан да прекрати делото.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени