Connect with us

Timeline

Мрежата гърми: Бойко преглътна обидата и подаде ръка в името на държавността!

Published

on

От Фейсбук профила на Нидал Алгафари  

Приятели,

въпреки, че лидерът на една от политическите формации, наруши конституцията и заповяда да се арестува незаконно негов опонент

въпреки, че друг лидер счупи бюджета и докара цялата държава до финансова немощ и по негово време инфлацията достигна невиждани от много време висоти

въпреки, че се коалираха не спечелиха парламентарните избори, както се бяха размечтали

въпреки магарешкият инат и пуешката им напереност,

въпреки тоталната им некадърност

въпреки, че бяха обрисуване от техният създател, като „шарлатани“

политическа партия „ГЕРБ“ преглътна заседналата от обида буца и им подаде ръка в името на стабилност. Подаде им я за да спре безконтролното владеене на държавата от човек облечен само в представителни функции. Човек, който разби издигналата го партия за поста. Излъга очакванията на жълтопаветниците и ги измами. Човек, който се опита да скара българи християни с българи мюсюлмани.

Да мнозина от крайните в двете най-големи формации ще вият недоволни. Да, ще има щети и за едните и за другите.

НО, решението е държавническо. Решението е стратегически правилно. Решението е за добруването на всички, даже и за виещите от недоволство.

Направят ли стъпки в правилната посока, направят ли така, че да се ощастливят гражданите макар и с малко, ще бъде признато от всички.

За мъдрите лидери властта не е на всяка цена. Тях не може да оприличим на имащите тоталната власт като са в Русия, Сирия, Еритрея или Северна Корея. Да преглътнеш обидата и да подадеш ръка в името на държавността и добруването е най-възвишено поведение.

Дано се получи и стисналият злобно зъби при връщането на първия мандат да не получи възможност отново да ни тласка към страна, която никой не иска да живее в нея.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени