Connect with us

Timeline

Контрера се присмя: Общата кандидатура на умно-красивите за кмет на София пропадна

Published

on

Мисля, че вчера работата на умно-красивите за обща кандидатура за кмет на София пропадна. Поне ако от Спаси София са принципни. За Промяната и ДБ след договорката да управляват заедно с ГЕРБ (на ротация, на врътка) вече е ясно, че не са принципни. Това написа във Фейсбук общинският съветник в София от ВМРО и председател на групата „Патриоти за София“ Карлос Контрера.

Ето какво коментира той:

„Тук следва да зададем въпроса към ПП и ДБ отричат ли се от всичката помия, която изляза и изприказваха към герберите? ГЕРБ по-малко токсични ли са от вчера? И, разбира се, остава ли крайно негативтата им оценка за управлението на София?

Редно е да чуем и политическата позиция по въпроса на Бонев и Спаси София? Оценка основно за поведението на ДБ и ПП? Години наред трите фракции проглушиха ушите на софиянци за модела Борисов, модела Фандъкова, капитализираха това врещене в политически позиции, мандати, управление.

Сега две от трите умно-красиви течения дадоха опрощение и индулгенция на Борисов и партията му. И се питаме тогава ли са лъгали или сега са се продали и предали, защото едно от двете е вярното. Водачите на умнокрасивите дължат тези отговори сега.“

Най-четени