Connect with us

Гербери

Борисов изненада! Ето къде го чакат хиляди

Published

on

Днес е финалът на Държавното футболно първенство за ветерани – на Колежа в Пловдив. Бойко Борисов за пореден път ще поведе Бистришките тигри срещу опонентите им „Ботев“ (Пловдив), които също се класираха за финал.

Оспорваното дерби ще се играе на чисто новия стадион „Христо Ботев“, който бе открит след тоталната си реконструкция преди броени дни.

Бившият премиер, чието трето правителство отпусна солидна сума пари, за да може „Колежа“ да блесне като истинско футболно бижу, ще има възможност от първо лице да инспектира ремонта.

Шансовете на „Витоша“ (Бистрица) за победа са огромни, след като и през миналата 2022 г. те грабнаха купата. На полуфинала Борисов, който играе на терен с фаталния №13, показа, че е в отлична форма, като отбеляза хеттрик за своите в битката срещу врачанския „Ботев“.

Всъщност 13-ката е щастливото число на лидера на ГЕРБ, тъй като той е роден на датата 13 юни и не вярвал в популярното сред народа суеверие. В отбора на Бистришките тигри Бойко е ляво крило, а ако днес с тима му отново бият в Пловдив, ще се гордеят със седма държавна титла.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени