Connect with us

Timeline

Депутат от ГЕРБ изрази готовност да разкости ПП веднага щом има такова основание

Published

on

„Избирахте ни не, за да бъде лесно, а за да бъде правилно.“ Това написа депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев в своя фейсбук профил.

„Избирахте ни, защото бяхте мъдри и знаехте – не е лесно, но е правилно. Знаете, че не е лесно и днес. Знаете, че няма да е лесно и утре, нито след седмица, нито след месец. Но е правилно.“

„Доколкото някой ме познава, знае, че от самото начало съм сред най-ожесточените критици на ПП и ДБ. Заедно и по отделно. Критика, която не рядко, признавам, е преминавала дори границите на добрия тон, но смятам винаги с основание. Уверявам Ви, че ако основанието е отново там, критиката също няма да закъснее“, допълни той.

Коментарът идва, след като в понеделник стана ясно, че 102-ото правителство на България ще има двама премиери и мандат от година и половина. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, се разбраха за съставяне на “национално отговорно правителство” с втория мандат и ротационен премиер.

9 месеца (до края на февруари) то ще бъде ръководено от акад. Николай Денков от ПП-ДБ, а след това начело ще застане Мария Габриел от ГЕРБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени