Connect with us

Timeline

Мощна атака по Слави след среднощния му отказ от кабинета „Габриел“

Published

on

Както винаги доста динамична е политическата ситуация у нас. В петък стана ясно, че от ДПС и „Има такъв народ: (ИТН) ще подкрепят кабинета „Габриел“, който има гласовете на ГЕРБ-СДС. В неделя вечерта обаче лидерът на ИТН Слави Трифонов изненадващо обяви, че това няма да се случи.

Именно по този повод журналистът Ивелин Николов написа следното в личния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Почти в полунощ и Слави Трифонов обяви, че няма да подкрепя мандата на ГЕРБ, но ще подкрепи кабинет от експерти. Имало втори, трети мандат… Ама вторият е на тези, за които Слави доскоро не искаше да чуе.

Определено имаме нужда от нови партии, защото тези в парламента демонстрират поведение на хора, които не взимат решенията си въз основа на принципи и политики.

Но имам още по-лоша новина. Тези под чертата са по-зле и от тези в парламента и затова са там. За бонус – резидент по пътя на копринката.

Имаме нужда от нов елит и това саморазобличаване на стария и пионките му може би ще постави основите за някаква истинска промяна към по-добро.

Но така вече не може. И слабият интерес към изборите за парламент и президент го показа“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени