Connect with us

Timeline

Красавица от ГЕРБ взриви мрежата: Благомир Коцев от „Промяната“ да каже къде са парите!

Published

on

Депутатът от ГЕРБ\СДС – Варна Славена Точева излезе с позиция, във връзка с изказване на Благомир Коцев от петък. Припомняме, че той бе заявил, че град Варна е разкопан предизборно и запита “защо 90 улици се ремонтират едновременно, след като няколко години почти нищо не е правено в града”.

Публикуваме цялата позиция на Славена Точева:

“През последната седмица Благомир Коцев от Промяната се опитва усилено да отклони вниманието от факта, че беше разобличен от кмета на Варна Иван Портних в съмнителни връзки с отстранения от длъжност главен архитект на морската столица – Виктор Бузев. Трудно се крие, че семейството му е получило за ЕДИН ДЕН разрешение за разполагане на преместваеми обекти за лятна тераса в сърцето на Морската градина.

Коцев иска парламентът да се заеме с Варна

Затова Благомир Коцев и депутатите на ПП от Варна решиха да търсят под вола теле, обвинявайки кмета и Община Варна, че извършват твърде много ремонти едновременно и съмнения, че тези ремонти са твърде скъпи.

Искам да припомня на Благомир Коцев, Даниел Лорер и Калоян Икономов от Промяната, че през последната година цените на строителните материали са се повишили с повече от 50%, а инфлацията на месечна база вече гони 1 процент и е една от най-високите в ЕС. И тази инфлация в страната, която изяде доходите на хората и оскъпи рекордно живота им, е благодарение на Промяната и на финансовата политика на кабинета „Петков“.

Искам да припомня на варненци, че ако не беше целенасоченото политическо противопоставяне на местната власт от страна на Благомир Коцев, като бивш областен управител на Варна, тези ремонти щяха да започнат много по-рано, при много по-изгодни условия.

Искам да напомня на всички народни представители от ПП, особено на тези от Варна, че благодарение на “тяхната загриженост за бъдещето на България”, все още няма избрано редовно правителство и приет държавен бюджет.

Днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че от следващия месец държавата няма да може да плаща заплатите и пенсиите.

На този фон хвърлянето на безпочвени обвинения и опитите да се държи сметка на кмета на Община Варна за това, че си върши работата въпреки тежката за страната криза , са повече от нелепи!

Ще напомним на Благомир Коцев от ПП, че исканите разчети са в сайта на Община Варна и всеки може да се информира.

Но той удобно пропуска отговори на въпросите на народните представители от ГЕРБ/СДС – Варна:

– Къде са паричните дарения от варненци в помощ на украинските бежанци? Къде са парите ?

– Спи ли спокойно, след като през 2019 г. на неговия паркинг в Морската градина се случи трагичен инцидент?

– На каква цена той и фамилията му са придобили ресторант „Хоризонт“ в Морската градина по време на Костовата приватизация?”

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени