Connect with us

Нюзрум

Луда братовчедка на Стойчо Кацаров разкри в „Съдебен спор“ как са убити бащата и дядото на министъра

Published

on

Зрителите на „Съдебен спор“ станаха свидетели на брутален репортаж с втора братовчедка на бившия служебен здравен министър Стойчо Кацаров. Възрастната дама потърси помощ от екипа на Жоро Игнатов и Нана Гладуиш и разкри шокиращи неща за своя близък родственик. 

82-годишната Милка Славова твърди, че 11 дни е държана под ключ без храна и дрехи в къща, която е собственост на нейния внук Иван Генев. 

Възрастната жена и нейният внук имат разногласия, които касаят собствеността на имота и кой на какво има право. Внукът твърди, че бабата е дала негови неща на сина си – неговият вуйчо. Затова е заключил имота си, но не я спира да напусне къщата и да отиде да живее другаде. 

През това време Милка е заключена и твърди, че за ядене има само сух хляб и кафе. Няма достъп до гардероба с дрехите си. 

Възрастната жена признава, че е интелигентна и уважаване в селото жена. Заявява, че е втора братовчедка на Стойчо Кацаров. „Неговият баща го уби един комшия за ей такива разправии. С един куршум улучи баща му и дядо му. Той тогава беше на 6 годинки“, казва в национален ефир Милка Славова. 

Най-четени