Connect with us

Импийчмънт

Падение: Човек на Румен Радев се снима в клип до задника на Гери Никол! Подкрепял изкуството?!

Published

on

Областният управител на Перник се снима в новия клип на Гери Никол, писа  „България Днес“.

Участието на политика в чалга видеото „Моля те“ беше потвърдено от самия губернатор Людмил Веселинов, който разказа пред вестника за изявата си.

„Снимах се в клипа на Гери Никол, за да подкрепя творчеството й. Аз съм човек на изкуството и смятам, че то трябва да бъде почитано във всичките му форми, без значение дали е визуално пластическо или музикално“, заяви пред „България Днес“ Веселинов.


Клипът на „Моля те“ започва с губернатора, който в образ, наподобяващ Шерлок Холмс, с бавна крачка се приближава до картината „Харамии“ на Христо Берберов във фоайето на минната дирекция в Перник. Веселинов вади лупа като истински изследовател, за да проучи детайлно картината, рисувана преди повече от 110 години.

Гери Никол вкара кон в минната дирекция
Гери Никол вкара кон в минната дирекция

Клипът „Моля те“ бе заснет в началото на януари тази година. Тогава певицата влезе с провокативно облекло и вкара в емблематичната сграда бял кон, което нажежи страстите на перничани. Въпреки че животното прекарва едва няколко часа в минната дирекция, голяма част от жителите на града не одобриха постъпката на Герито. Скандал се развихря и около визията на певицата, която се преориентира от поп музиката към чалгата – във видеото Гери Никол разголва задните си части пред огледало.

Певицата се разголи във видеото
Певицата се разголи във видеото

„Не смятам, че имам главна роля в клипа на изпълнителката. Участвам съвсем в началото в отделен кадър, който въвежда в самата сграда. Всичко стана инцидентно – екипът, с който работи Гери Никол, поиска да използват историческата част на сградата и ми предложиха да взема участие“, каза още Веселинов.

Веселинов в роля на Шерлок Холмс
Веселинов в роля на Шерлок Холмс

Пернишкият областен управител сподели, че не е специалист по музика и не може да даде оценка на певицата, но според него всеки, който се занимава с изкуство, трябва да бъде подкрепян.

„Като художник и доктор по изкуствознание и изобразителни изкуства смятам, че в България трябва да уважаваме и подкрепяме всеки, дръзнал да се занимава с изкуство. Особено младите и талантливи хора имат нужда от това“, завърши с позитивно послание областният управител.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени