Connect with us

Нюзрум

Свиленски взриви ефира със скандална книжка! Ето какво се учи у нас

Published

on

Зам.-председателят на БСП Георги Свиленски показа каква скандална книжка се разпространява из българските училища. „Тази книжка се дава на нашите деца да се обучават. Призовавам ви да се включите в референдума на БСП за спиране на джендър идеологията у нас“, заяви той.

„Внесли сме проект на закон, изчистен от текстовете на Истанбулската конвенция. Това е престъпление към нашите деца. Нека да го видят българските граждани“, допълни още Свиленски.

„Нямаме покана за среща, нито индикации за такава. Казали сме, че ще се включим във всички разговори, но ако Борисов мисли, че като се наспи и си изиграе мача може да звънне на БСП и да каже: „Елате, да поговорим“. БСП е партия на 130 години и ние няма да проиграем шансовете, които имаме. Казахме 5 приоритета за България“, коментира той по повод разговорите за правителство в парламента.

„Темата с кабинета на ГЕРБ е приключила. Борисов месец и половина не може да покаже кабинет. Другата алтернатива е избори през август месец, държавата без бюджет и пенсиите, социалните плащания приключват“, обясни още Свиленски.

Най-четени