Connect with us

Fake Harvard

Премиер под чехъл! Денков се гъне като торен червей, прати ни да слушаме Румен Радев

Published

on

„Много важно е да знаем не само какво, а и как искаме да постигнем нещата. Добри намерения много пъти са изказвания. Сутринта чух и президента, който се учуди какъв е този катарзис с искането на оставката на Гешев. Това, което искаме ние, е гаранция, че добрите намерения ще бъдат реализирани“.

Това заяви в кулоарите на Народното събрание кандидатът за премиер на ПП-ДБ акад. Николай Денков.

„Искаме да чуем какво планира Мария Габриел, има доста въпроси – дали става въпрос само за смяна на един човек, или за цялостна правосъдна реформа. Очакваме срещата с ГЕРБ-СДС, която ще е днес в 17.00. Няма нагласи за промяна, искаме да разберем другата страна какво предлага“, каза той.

„Нека да видим какво ще обясни днес кандидатът за премиер и то дали звучи реалистично. Човек като живее в Брюксел, малко по-различно изглеждат нещата, отколкото ако живеят в София. Защо изведнъж сега рязко се промени отношението към Гешев след като толкова години беше упорито защитаван“, пита Денков.

„Кирил Петков и Асен Василев са в Прага, дано не закъснее самолета, но те от него идват направо на срещата“, допълни Денков.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени