Connect with us

Спор(Т)но

След 14 години на ЦСКА отново му се случва това! На „Армията“ имат ход – „Любо Пенев“

Published

on

След 14 г. ЦСКА отново ще домакинства извън София.

Апелативната комисия към БФС удовлетвори частично жалбата на “червените” и замени наказанието им. Първоначално на “армейците” им бе наложена санкция от 2 мача пред празни трибуни заради ексцесиите в двубоя срещу “Лудогорец”. Ръководството на “червените” обаче обжалва, а след преразглеждане се взе решението вторият мач да не бъде при затворени врати. Първият двубой на втория в класирането без публика бе в началото на седмицата – при победата 5:1 над “Ботев” (Вр).

Сега БФС разреши на ЦСКА да приеме “Черно море” пред публика, но на неутрален терен. Срещата трябва да се проведе на минимум 50 км от София, посока към Варна. Така вариантите пред “армейците” са два – Ловеч или Велико Търново.

За последно ЦСКА домакинства извън София на 13 юни 2009 г. Тогава “армейците” трябва да приемат “Локо” (Мездра) в последния кръг от сезона, но отново са наказани. Санкцията отново е заменена с домакинства на неутрален терен. Вместо да търсят друг стадион, ръководството на “червените” се разбира със съперника си и …домакинстват в Мездра. Срещата завършва с успех за ЦСКА – 2:1. Головете за тима, който тогава е воден от Любослав Пенев, отбелязват Викторс Морозс и Атанас Зехиров. Пет мин преди края Абудрамане Бамба оформя крайния резултат.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени