Connect with us

Парламент

Мъже в чорапогащи! Лена нареди нейн авер, с когото са играли на шише, да стане шеф в Парамента

Published

on

Адвокатът с година и половина практика в кантората на татко му Стою Стоев да оглави правната комисия в парламента предложиха официално от „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“. Коалицията е входирала жалкия проект на решение за това в Народното събрание.

Името на невръстния депутат беше спрягано за шеф на правната комисия още при старта на преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, но те така и не потвърдиха официално информацията. Двете формации си стиснаха ръцете в „джентълменско споразумение“, според което шефовете на парламента и на правната комисия ще се въртят между тях на ротационен принцип, като първо ГЕРБ оглавиха НС с Росен Желязков, а ПП-ДБ трябва да сложат свой човек начело на комисията по правни въпроси. След три месеца те ще се сменят и Никола Минчев ще стане председател на парламента.

За малък Стою се знае, че е първи приятел отдавна с Лена Бориславова, с която като малки са си играли на шише, говори се в ПП с нескрито злорадство. Рогоносецът на Лена – Миро, пък е захлебвал дела от кантората на Стоев-старши във времето, в което се е шматкал в София като адвокат на свободна практика.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени