Connect with us

Timeline

Мрежата гърми от подкрепа за Мария Габриел: Лена и Киро ще останат в историята като глупаците, които…

Published

on

Мария Габриел е официалната номинация на ГЕРБ-СДС за министър-председател. От трибуната на Народното събрание лидерът на партията Бойко Борисов обяви номинацията, като отчете и важните за които Габриел отговаря в ЕС, както и това, че тя е втори мандат еврокомисар.

Ето и част от коментарите след нейната номинация в мрежата:

Виктор Димчев

Еврокомисарят Мария Габриел ще е кандидат за премиер на България с мандата на ГЕРБ-СДС.

Това е една лоша новина за акад. Денков и означава, че каквото и да се случи, със сигурност Асен Василев няма да е следващия финансов министър на България.

Означава също така, че Иван Гешев няма да подава оставка, както и че все още има надежда за някакво нормално продължение за България, след революцията, експериментите, шнорхелите, перестройката и служебния диктат.

Седмица за мислене дали ни ходи на избори през лятото.

Милена Фучеджиева

Мария Габриел е чудесен потенциален премиер. Млада, интелигентна, опитна в европейската политика, успешна, културна и с конкретен принос във финансирането на културата в Европа. И за пръв път от много време, жена-кандидат!

Новите кандидати за слава не могат да стъпят на малкия й пръст. Лена Бориславова и Кирил Петков ще останат в историята като глупаците, незаконно арестували бивш премиер с което го върнаха успешно на политическата сцена. Тази нелепа политическа двойка се сгромоляса поради самоуверената си глупост. Този арест няма да бъде забравен. Той беше поведение на хунта, което възмути и хора като мен, които не са влюбени в Борисов. Споменавам Бориславова като контрапункт на Мария Габриел. Какво е едната и какво е другата. А паралелът с Цецка Цачева е нелеп. Цачева е добър юрист (за разлика от Бориславова), но нито имаше кариерата на Габриел, нито беше избираема.

Успех на Мария Габриел!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени