Connect with us

Гербери

Туш! Бойко Борисов обяви премиера, заговори за карате, Томислав Дончев припадна от смях

Published

on

Бойко Борисов бе запитан за конкретно име, което ще е кандидат за премиер на ГЕРБ. Той обаче се пошегува:

„Утре не сте ли на работа, ако не сте, на вас ще ви го кажа на ухо. Утре е има шанс за живо включване“, заяви лидерът на партията, добавяйки че вече е анонсирал, че в НС в сряда името му ще стане ясно.

Борисов заяви на пресконференция, че ще търси подкрепа от всички партии, но се надява да срещне такава конкретно от ПП/ДБ.  

„Моето самочувствие не е малко, но сега говорим нещо да изведе държавата от катастрофата. Ние сме фалирали, загубили сме целия си външен облик. Тук няма човек, който да каже, че не е така. За това говорим“, заяви Борисов.

„Няма да отстъпваме от конституционното право на първия да излъчи премиер. Всичко останало подлежи на консултации, както казваме в Европа, съседите му викат „пазарлъци““, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Кандидатът ни за премиер трябва да направи колектива  си. Ако ни предложат този с червените знамена, поддръжникът на Путин, за такъв няма да се съгласим. Този на снимките, който колегите от ДБ предлагат, путиновист, няма да одобрим“, категоричен бе Борисов.

„Кандидатът ни за премиер ни е умен, красив и много знаещ. Знае повече от „Промяната““, уточни Борисов.

Журналисти започнаха да спекулират, че Томислав Дончев ще е предложението за премиер от страна на ГЕРБ, защото се закашлял, когато Борисов казал, че бъдещият премиер ще е красив.

„Ако трябва да съм честен, по-умен и красив от мен няма. Дори в каратето е казано – когато сутрин станеш и се погледнеш в поточето във водата, трябва да се усмихнеш на себе си, да се харесаш, иначе няма кой друг да те хареса“, заяви Борисов с усмивка.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени