Connect with us

Нюзрум

Сагата продължава: Лена се жалва, Слави обжалва

Published

on

Слави Трифонов е обжалвал запора, който Софийският градски съд наложи на сметките на фирмата му „Седем-осми“. По жалбата на Трифонов трябва да се произнесе Софийският апелативен съд, чиято дума по казуса ще е последна, съобщава „Сега“.

40 000 лева от сметките на фирмата бяха запорирани заради гражданското дело, което Лена Бориславова заведе срещу компанията на лидера на ИТН.

Поводът е „Песен за Лена“, която беше пусната по партийния тв канал „7/8“ неотдавна, а след това нашумя в социалните мрежи. В нея Бориславова е главен герой, а текстът прекрачва границите на добрия вкус. В иска си Бориславова обяснява колко засегната и разстроена е била от песента, в която има обидни и вулгарни думи.

„Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми“, коментира при завеждането на делото Трифонов.

Advertisement

Когато пусна иска срещу „Седем-осми“, Бориславова се закани, че „след сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки“. Все още няма информация за други внесени искове.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени