Connect with us

Олигархия

Мата Хари стана модна икона с рокля за 4 хиляди

Published

on

Сочената за Мата Хари бизнес дама Христина Бобокова се окичи с титлата „Модна икона на 2023“, връчена от Академията за мода в България. Церемонията се проведе за 14-а поредна година в столицата, а с призове освен съпругата на олигарха Пламен Бобоков си тръгнаха още Илиана Раева, тв водещият Златимир Йочев и младата певица Дара. В предходни години награждавани със същите статуетки са били Мая Манолова, Гала, новинарката Виктория Петрова, Цветанка Ризова, оперната прима Райна Кабаиванска и много други популярни българи.

Христина Бобокова не пропусна да затвърди статуса си на милионерска съпруга, появявайки се на светското събитие облечена в изключително скъп тоалет. Прилепналата по тялото ѝ рокля от син сатен струва 4 хиляди лева и е дело на известния сред холивудските знаменитости дизайнер Алекс Пери. У нас името му не е сред най-популярните, но на червените килими в САЩ редовно могат да бъдат видени неговите дизайнерски шедьоври, носени от различни знаменитости, като бившата приятелка на тенесиста Григор Димитров Никол Шерцингер, певицата и актриса Дженифър Лопез, Меган Фокс, както и щерката на бившия президент Доналд Тръмп Иванка. Модистът е австралиец по произход, а в България марката му няма бутик. Христина пазарувала тоалетите от колекциите му или по време на редовните си пътувания за удоволствие в чужбина, или онлайн. Скъпарската рокля за 4 хиляди лева спряганата за Мата Хари бе съчетала с ексцентрични дълги обици в асиметрична форма и луксозна гривна. И двете бижута също били дизайнерски и стрували почти колкото чисто нов автомобил, издават запознати, пише Ретро.

Изживяващата се като куратор и изкуствовед Бобокова обича да демонстрира изключително високия си стандарт на живот и в социалните мрежи. От снимките ѝ там е видно, че вечно е облечена от глава до пети в луксозни марки, като сред любимите ѝ е френската „Ерме“, считана за каймака на висшата мода в Европа. Чантите им струват десетки хиляди евро, а за най-известния им модел „Бъркин“ се чака с години и малцина богати дами по света успяват да се сдобият с прочутия моден шедьовър. Г-жа Бобокова притежава и доста бижута от марката, като редовно може да бъде засечена да носи техни гривни, чиито цени започват от 1000 лева нагоре.

На церемонията по случай раздаването на модните награди Христина събра погледите на присъстващите с фигурата си, която демонстративно бе подчертала с изключително впитата рокля. Въпреки че е родила три деца на съпруга си – 11 години по-възрастния от нея милионер Пламен Бобоков, все още държи форма. В края на април тя навърши 43 години, а естетическите подобрения, които има по себе си, са почти незабележими и с мярка. Въпреки това тя се е подлагала на процедури за подмладяване на лицето и уплътняване на устните, видно е от сравнение с по-старите ѝ фотоси в интернет пространството.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени