Connect with us

Нюзрум

Луд скандал! Зетят на Мая Манолова обяви война на Нинова

Published

on

Мартин Мирчев – зетят на Мая Манолова, обяви война на лидерката на БСП Корнелия Нинова. Съпругът на щерката на бившата омбудсманка изнесе шокиращи подробности за взаимоотношенията си с шефката на социалистите и обяви, че е напуснал ръководената от нея партия след дългогодишно членство, пише „Ретро“.

 „НЯМАМ МЯСТО в БСП! Тази партия НЕ Е и НЕ МОЖЕ да е МОЯТА и НАШАТА партия! Не е партията, за чиито успехи, развитие, удовлетвореност и гордост не СМЕ жалили сили и време. От 2008 г. официално съм горд член на социалистическото семейство в България (но по душа съм социалист, откакто се помня)!!!

След 15 години членство в БСП – два мандата председател на МО НА БСП Област Кюстендил, два мандата член на НС на МО на БСП (и репресиите лично към мен и моето семейство от „председателката на партията“ и нейния придворник –Спондж Боб квадратни гащи с квадратна глава – К. М., прекратявам членството си в партията!“, написа Мартин Мирчев в личния си фейсбук профил.

По-късно той обяви, че организира и нестандартна кампания, призовавайки други членове на Столетницата също да се оттеглят.

„Кампания – да изхвърлим публично членските си карти пред личния офис на „председателката на „Позитано“ 20. Да спасим социализма в България, като се спасим от Корнелия Нинова!“, изригна Мартин.

Мирчев е съпруг на единствената щерка на Манолова – Ралица, която е от първия ѝ брак с митничаря Милен Манолов. Тя и Мартин са заедно повече от 10 години и имат един син Максим, който се роди през 2017 г. Ралица се запознава с актуалния си съпруг за пръв път на събрание на Младежкото обединение на БСП в Кюстендил по време на предизборна кампания. Харесали се от пръв поглед, а той търпеливо изчакал страстите около изборите да преминат и веднага паднал на колене пред нея, искайки ръката ѝ. В Града на черешите веднага тръгнали слухове, че бракът им щял да бъде по сметка и Мирчев просто търсел начини да пробива по-лесно в живота.

Сватбата се забавила с няколко години, защото през това време младите имали колебания къде да живеят. Ралица и Мая настоявали да заживеят в София, а Мартин се дърпал и искал да останат в родния им град, където вече си бил изградил име.

Двамата се сгодиха през октомври 2014 г., скоро след като щерката на бившата омбудсманка се завърна от Германия, където завърши висшето си образование. Сватбата им се състоя две години след годежа – през юли 2016 г. в родния им Кюстендил, а тържеството бе в елитен ресторант с над 150 гости. Булката носеше дизайнерска рокля на модистката София Борисова, която прави сватбените тоалети на почти всички ВИП булки в България.

Първоначално младото семейство живееше в Кюстендил, но след появата на сина им се преместиха в столицата и получиха апетитни постове в държавната администрация. Ралица бе назначена като главен експерт в Министерството на труда и социалната политика, а мъжът ѝ на същата длъжност, но в земеделското министерство.

Щерката на Манолова отдавна се отдръпна от БСП, след като майка ѝ влезе в остра схватка с лидерката Корнелия Нинова и създаде своя политическа формация. Ралица е плътно зад Мая на всяка предизборна кампания, докато зетят Мартин продължаваше да работи за интересите на Столетницата допреди броени дни. Очевидно обаче конфликтът на тъща му с Нинова се е отразил на отношенията му с ръководителката на партията и затова е взел решението да напусне редиците на БСП. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени