Connect with us

Импийчмънт

Луд скандал в семейството на Радев! Дъщеря му на нож с Деси Радева

Published

on

Сам на театър, за да гледа дъщеря си Дарина, отиде президентът Румен Радев миналия четвъртък. Държавният глава уважи премиерата на щерка си в НАТФИЗ и се появи в салона на университетския театър без жена си Десислава. Макар интересът към изкуството на първата дама да е всеизвестен, тя е предпочела да прекара вечерта си сама, а не да подкрепи с аплодисменти своята доведена дъщеря. Дарина и колегите ѝ представиха пред публиката, в която бе и баща ѝ заедно с гард от НСО, премиерното представление „Кентърбърийските разкази“ по текстове на Джефри Чосър, Гийом де Лорис и Жан дьо Мон, пише вестник Ретро.

Сюжетът представя историите на група пилигрими, които приключенстват от Лондон до Кентърбъри. Един през друг младите актьори от класа на проф. Пенко Господинов се състезаваха кой е по-добър от другия, като показваха актьорските и физическите си достойнства на сцената. В първата част на спектакъла с продължителност два часа и половина блесна и дъщерята на президента Дарина, чийто сценичен костюм включваше златни рога, прилепнало бюстие и дълга полупрозрачна пола, разкриваща достойнствата на фигурата ѝ.Направи впечатление отсъствието на първата дама. Припомняме, че през този февруари Радев бе заснет от клиенти на популярно столично заведение в квартал „Бояна“ да вечеря заедно с Дарина, сестра си Лозана и племенницата си София, но отново без жена си.

Някои смятат, че отношенията между Десислава и роднините на държавния глава в последно време са сериозно охладнели, но други твърдят, че това съвсем не е така.

Допреди няколко години втората съпруга на Радев демонстрираше изключителна близост с децата от първия му брак с банкерката Гинка Кесякова. Благоразположението ѝ бе стигнало дотам, че да подарява скъпи рокли, които вече не носи, на доведената си щерка, а Дарина на драго сърце разхождаше тоалетите на своята мащеха. Последната им публична поява заедно обаче бе по време на визитата на папа Франциск в България за Гергьовден през 2019 г., когато Деси споделяше компанията на Дарина и брат ѝ Георги.

Първата дама редовно посещава различни културни мероприятия в столицата, но премиерите на доведената ѝ щерка явно не предизвикват у нея нужния интерес, за да ги удостои с присъствие.

В същото време обаче Румен Радев подкрепя творческите изяви на наследничката си и поощрява актьорската ѝ кариера с охота. Той неведнъж е бил засичан на нейни представления в НАТФИЗ и се гордее с актьорските ѝ заложби. По негово настояване Дарина отказа да играе главната роля в новия филм „1349“ на режисьора Максим Генчев, в който трябваше да пресъздаде царица Сара Теодора

Снимките на лентата бяха планирани за април месец, но след като около финансирането на филма на Генчев гръмна скандал, Радев бе лаконичен, съобщавайки пред медиите, че дъщеря му не е подписвала никакви договори и не е поемала подобен ангажимент.

Макар първоначално Максим Генчев да твърдеше, че няма пречки щерката на президента да изиграе царица Сара Теодора, явно вече се е примирил със ситуацията, защото преди дни обяви във фейсбук, че кани битата актриса Диана Димитрова за същата роля.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени