Connect with us

Timeline

Андролова взриви мрежата! Сравни Лена с Карлсон, захапа и БСП

Published

on

Лена ме убива от смях. Понеже си нямаме доверие с ГЕРБ, предлагаме ГЕРБ да гласуват за нашия кабинет. Много интересно обясняват провала си ПП и това, че станаха за смях. Така започва поста си във фейсбук Калина Андролова.

Ето и как продължава той:

„Ние свалихме картите, защото искаме да се получи нещо. Всъщност ПП свалиха картите, защото не разбраха как ги извозва Борисов. Сега представят наивността си за голямо предимство – били открити. Очаквам следващите избори, когато ПП ще затвърдят посоката си на движение – надолу.

Като чуя Лена да говори за „експертност с политическа отговорност“ се сещам за крилатия израз на Карлсон, който живее на покрива: „Че съм умен – умен съм, но защо съм толкова красив?! Сигурно, защото съм скромен, а скромността краси човека.“

Отделно от това, уважавам силно патоса на Сашко Симов. Но да говориш за психиатрична поезия, когато ръководителката ти чака на празна ясла да я поканят и е сърдита от това, че не я канят, е смешно.

Всеки един Сашко изпълнява заповеди без да губи време в тълкуване. Това е качество, което се цени изключително много от ръководството. Но не чак толкова, че всеки един Сашко да не бъде захвърлен, когато на Корнелия й омръзне да й четка обувките.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени