Connect with us

Fake Harvard

Киро излезе с позиция за атентата срещу Гешев: Главата ми е пълна със съмнения, вижте храстите

Published

on

„Когато в началото чух, че семейството е вътре в колата, си казах, че няма как да е инсценировка – помислих си, че може би са искали да го сплашат. Обаче вчера, след като беше обявено, че семейството не е било вътре, се появи съмнение в моята глава“.

Това обяви пред „Дарик радио“ Кирил Петков.

На него му е странно и че час след инцидента на място е бил израелски експерт, който е бил в България.

„Аз разбирам, че има много добри експерти по антитероризъм, но не вярвам да има чак толкова добър експерт, който да предвиди, че ще има взрив, да си купи билет един ден по-рано, да кацне час и половина преди взрива и да бъде на мястото след това“, навлезе дълбоко в дебрите на конспирацията бившият премиер.

Той говорил със „специалисти“, които му обърнали внимание, че „кратерът е 15 см, а храстът е цъфнал“.

„Ако е имало огромен взрив, защо листенцата по храста са още там? Освен това взривното устройство е поставено на завой с вираж под наклон. Това означава, че един взрив, колкото и да е насочен, той не може да засегне колата по този начин, когато е под наклон“, обясни още Петков.

Според него всичко това всява съмнения.

„Остават две хипотези – едната е сплашване, втората е инсценировка, от моя гледна точка – и двете са ужасни за репутацията на България, и двете показват, че държавността е под невероятна атака и най-лошото – слагат ни на международната сцена като Колумбия през 70-те“, каза още Кирил Петков.

Най-четени