Connect with us

Нюзрум

Напрежение в НС: „Възраждане“ сравни ПП-ДБ с „леки жени“, били счупена патерица на ГЕРБ

Published

on

Ново напрежение в парламента се породи между парламентарните групи на „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ и „Възраждане“, след като Цончо Ганев обвини ПП-ДБ са счупена патерица на ГЕРБ и ги сравни с „леки жени“. 

„Разбирам ви коалиционните драми, разбирам, че сте патерица на ГЕРБ, която в момента използват и няма да ви дадат правна комисия. Осъзнавате ли патерицата в какво се превръща? В счупена патерица. И сте за пореден път използвани и захвърлени, сега осъзнахте ли го? Отидете отново на преговори с тях. Защото с леките жени е такова отношението към тях – използваш и изхвърляш“, каза Цончо Ганев от трибуната на парламента.

Иначе при излизането му той обвини ПП-ДБ, че бойкотират работата на НС. Росен Желязков му се скара за израза „Доносническа България“ и го заплаши, че ще му наложи наказание. И така Ганев започна да нарича ДБ „то“, защото „не знаят как изглеждат“. Обвини ги и че са счупена патерица на ГЕРБ.

Искрен Арабаджиев от ПП пък му отговори, като го попита как е минала срещата с ГЕРБ преди час, както и че „Възраждане“ също бавят работата на НС.

Цончо Ганев обясни, че го „разбира“, защото не е лесна комуникацията в коалицията ПП-ДБ, защото „Промяната“ отнасяла всичко.

„Не е нормално единственото изказване от тяхна страна е да стане един некъпан човек и да говори за полови органи“, каза още Ганев. Нарече ги и „обслужващ персонал на ГЕРБ“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени