Connect with us

Нюзрум

КУРИОЗ! Бонев се уплаши за живота си от слухове, но се подиграва на Гешев

Published

on

Двойният стандарт е широко разпространен у нас и особено си личи в една общност. Когато преди години един развит болт на Лозан Панов стана причина за почти световна конспирация, а някой дори го приеха като заплаха за националната сигурност, пише TRIBUNE.

Не по-различен беше случаят с Борис Бонев, който през социалните мрежи обяви, че „имал информация, че някой го заплашва“. Цялата държава беше вдигната на крак, определени журналисти се притесниха за живота на общинския съветник, завъртяха се чутовни конспирации. Заговори се за готвено покушение, но след редица проверки нищо подобно не се доказа, а въпросните служби, които Бонев беше намесил дори не знаеха за подобни „заплахи“.

Днес обаче, когато бе извършен атентат срещу главния прокурор Иван Гешев, съпругата и двете му деца, на същия Бонев му е изключително смешно. Общинският съветник от „Спаси София“ не вижда нищо страшно в това да гръмне бомба до колата на обвинител номер 1, която едва не уби него и семейството му. Напротив, Бонев се забавлява като пуска изключително неуместни шеги и сравнения с дупки по улиците, които да осмеят иначе нечувания опит за покушение срещу главния прокурор на България, независимо кой е той и как се казва.

Не искаме дори да си представяме какво щеше да стане, ако преди година Бонев намерил дори колелото си със спукана или нарязана гума. Сигурно тогава щяха да искат не само родните, но и чуждестранни служби да разследват „опита за покушение срещу него“.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени