Connect with us

Fake Harvard

Асен Василев изби комплекси с грозен коментар за Иван Гешев и зайците, заяде се и с ГЕРБ

Published

on

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев направи леко казано неуместен коментар в кулоарите на парламента относно опита за покушение срещу главния прокурор Иван Гешев, който стана на 1 май. 

„За това трябва да се произнесат следствените органи“, започна Василев.

„Това, което се вижда от снимковия материал, който е показан, изглежда по-скоро като пиратка, която е изплашила зайци„, заяви съвсем неуместно той. 

Василев направи коментар и за изразените по-рано днес намерения на ГЕРБ-СДС да започнат преговорите с другите парламентарно представени партии.

„Право на ГЕРБ-СДС е, те са първа политическа сила, имат мандат и трябва да вземат решение. Всичко, което поискаха от нас, го направихме.

Представихме кабинет, за да имат те пълната информация и да вземат отговорните решения за страната. Ако се стигне до втори мандат, ще говорим с всички политически сили“, каза той.

Относно думите на Бойко Борисов, че Василев е готов за пожизнен финансов министър, той коментира, че по време на неговия мандат като финансов министър, бюджетният дефицит е бил до 3%, което е осъществимо и тази година.

„В същото време за първи път България оглави добрите класации в Европа – първи по ръст на износа в Европейския съюз (ЕС), втори по ръст на индустриалното производство в ЕС, първи по ръст на заплатите в ЕС.

Това се случва, когато се провежда финансова политика парите да отиват към всички граждани и фирми, а не само към определени офшорни фирми и определени шкафчета и чекмеджета“, каза още Василев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени