Connect with us

Fake Harvard

ПРЕДОЗИРАНЕ: Лена с гнусна провокация

Published

on

Дотолкова са се фиксирали представителите на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ в главния прокурор Иван Гешев, че са способни дори да го обвинят за атентата срещу самия него и семейството му. Гнусната провокация този път дойде от доскорошната любимка на Кирил Петков – Лена Бориславова, пише ПИК.

След като бомба гръмна до колата на обвинителN°1, в която са се возили и съпругата му и двете му деца, героинята от видеото с „парапета“ с Кирил Петков сподели пост на някой си Пламен Павлов, в който се намеква, че Гешев сам организирал цялата атака срещу себе си. Най-отгоре на поста Лена пише: „По-добре не мога да го кажа“.

А ето какво гласи и самият пост:

„Да ме прости Господ за неверието.

Но, как да повярвам за опит за атентат на организираната престьпност срещу главния

прокурор, след инсценировката, предизвикала фалита на КТБ, за инсценировката довела до отстраняване кмета на софийския район Младост Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и главен изпълнител.

Как да повярвам след организираната от него натрапчива политическа кампания за изпиране на имиджа му в САЩ и ЕС и представянето му като борец срещу организираната престьпност, след публично оповестената афера „Жоси“, след публично оповестената афера „Осемте джуджета“, по които главният прокурор „ни чул, ни видял“.

А за мен няма никакво значение кой е сложил фойерверка, определен като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде ходи Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и защо кортежът с Него е предприел пътуване, след като са получили информация за атентат, интересува ме само кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени