Connect with us

Fake Harvard

Залъгва ли ни кака Лена или това наистина е той?!

Published

on

„Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ продължават да бистрят имената за проектокабинет. Припомняме, че в края на миналата седмица съпредседателят на „Промяната“ Кирил Петков обяви, че във вторник ще съобщят своите предложения за премиер и министри, предава ПИК.

От миналата седмица обаче се говори, че кандидат-премиер на ПП-ДБ ще бъде акад. Николай Денков. Припомняме, че той беше и начело на проектокабинета на Петков и Василев в миналия парламент, а сега е председател на парламентарната група на коалицията. Денков оглави и преговорната група с ГЕРБ.

И докато от ПП-ДБ ограничиха медийните си прояви през уикенда, във Фейсбук Лена Бориславова като че ли показа кой ще е кандидат-премиерь на коалицията.

Бориславова публикува пост за акад. Николай Денков и дори го направи водещ на профила си в социалната мрежа. В него се говори за поредното международно отличие, което академикът е получил.

„Академик Денков“, написа само Бориславова най-отгоре на поста, а мнозина коментират, че по този начин е потвърдила, че именно колегата й ще е начело на проектокабинета на ПП-ДБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени